Laswerk metaal

R&R Metal Products in Zevenbergen | Professionele partij voor laswerk metaal

Laswerk metaal

Door onze ruime ervaring van 17 jaar hebben wij voldoende kennis opgebouwd om verschillende werkzaamheden zoals laswerk metaal uit te voeren.

Bent u opzoek naar een professionele draaierij die u kan helpen met laswerk metaal? Dan zoekt u R&R Metal Products uit Zevenbergen. Wij zijn aangesloten bij de Metaal Unie en staan  garant voor kwaliteit.

Laswerk metaal | R&R Metal Products | Zevenbergen | Bewerken van materiaal | Inconel, Hastelloy, Monel, Duplex, Titanium | Aluminium | Brons | StaalRoestvast

Wat is laswerk metaal?

Een van de werkzaamheden die wij uitvoeren is laswerk van metaal. Er zijn veel verschillende soorten metaal. Een aantal van de verschillende soorten metaal zijn: RVS roestvaststaal, aluminium en staal. Lassen is ook wel het verbinden van materialen door middel van druk en/of warmte, waarbij het materiaal op de verbindingsplaats in vloeibare of deegachtige toestand wordt gebracht (hoewel er ook uitzonderingen zijn zoals kouddruklassen), terwijl al of niet materiaal met ongeveer dezelfde samenstelling wordt toegevoegd, waarbij continuïteit ontstaat tussen de te verbinden delen.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het lassen van metaal. Allereerst controleren ze het metaal voordat ze beginnen met lassen. Wanneer alles is gecontroleerd en is bewerkt wordt er gestart met het lassen. Wanneer dit is gebeurd wordt het product nogmaals gecontroleerd en eventuele afwijkingen gecorrigeerd.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van laswerk metaal bij R&R Metal Products in Zevenbergen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Op onze Facebookpagina vindt u een overzicht van de verschillende opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

Informatie aanvragen kan direct bij:

Robert Smit

Vast: 0168 328 555

mobiel: 06 27 35 87 94 (ook via WhatsApp)

e-mail: rsmit @ rrmetalproducts.nl