Offshore metaalbewerking CNC Frezen

R&R Metal Products in Zevenbergen | voor Offshore metaalbewerking CNC Frezen

Offshore metaalbewerking CNC Frezen

Wij bewerken materialen met onze machines of met de hand waardoor het gewenste eindresultaat wordt behaald.

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf om offshore metaalbewerking toe te passen door middel van CNC frezen? Dan zoekt u R&R Metal Products uit Zevenbergen. Wij zijn aangesloten bij de Metaal Unie en staan garant voor kwaliteit.

Offshore metaalbewerking CNC Frezen | R&R Metal Products | Zevenbergen | Bewerken van materiaal | Inconel, Hastelloy, Monel, Duplex, Titanium | Aluminium | Brons | StaalRoestvast

Waarom offshore metaalbewerking CNC frezen

Een offshore bedrijf is een bedrijf wat zijn werkzaamheden niet op het land uitvoert. Het werk wordt uitgevoerd op een platform in de zee. Er zijn een aantal bedrijven die offshore werken die diensten nodig hebben zoals metaalbewerking door middel van CNC frezen. Wij van R&R Metal Products zorgen ervoor dat bedrijven op zee ook gebruik kunnen maken van onze diensten.

Het uitvoeren van het frezen van diverse materialen zoals metaal wordt gedaan door een CNC draaimachine. CNC freesmachines zijn computer gestuurde machines waarbij met behulp van een roterende beweging (een frees), materiaal verwijderd kan worden. Onze CNC gestuurde freesmachines bieden een zinvolle en efficiënte oplossing voor ontzettend veel toepassingen. Of u nu  aluminium, RVS, messing of andere metalen wilt laten frezen R&R Metal Products biedt het u allemaal. Een gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit, daar staan wij voor!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van offshore metaalbewerking CNC frezen kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers helpen u graag verder. Op onze website vindt u meer informatie over onze diensten. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van de nieuwste opdrachten die wij hebben uitgevoerd.

Informatie aanvragen kan direct bij:

Robert Smit

Vast: 0168 328 555

mobiel: 06 27 35 87 94 (ook via WhatsApp)

e-mail: rsmit @ rrmetalproducts.nl